Zarządzenie nr 341/2017 Prezydenta Miasta Włocławek z dnia 27 grudnia 2017 r. w sprawie powierzenia stanowiska pełniącego obowiązki dyrektora Zespołu Szkół Nr 4 we Włocławku, ul. Kaliska 108.

Na podstawie art. 63 ust. 1 i 13 w związku z art. 29 ust. 1 pkt 3 ustawy z dnia 14 grudnia 2016 r. – Prawo oświatowe (Dz. U. z 2017 r. poz. 59, 949 i 2203)

zarządza się, co następuje:

§1. W związku z udzieleniem urlopu dla poratowania zdrowia z dniem 20 grudnia 2017r. dyrektorowi Zespołu Szkół Nr  4 we Włocławku Pani Annie Walczak,  powierza się stanowisko pełniącego obowiązki dyrektora Zespołu Szkół Nr 4 we Włocławku wicedyrektorowi Panu Kazimierzowi Mendali od dnia 1 stycznia 2018 roku do 31 sierpnia 2018 roku.

§2. Wykonanie zarządzenia powierza się Dyrektorowi Wydziału Edukacji.

§3. Nadzór nad wykonaniem zarządzenia powierza się Zastępcy Prezydenta Miasta Włocławek ds. edukacji i spraw społecznych.

§4. 1. Zarządzenie wchodzi w życie z dniem podpisania.

2. Zarządzenie podlega publikacji poprzez ogłoszenie w Biuletynie Informacji Publicznej Urzędu Miasta Włocławek.

Rejestr zmian